ДТП

У понеділок, 4 грудня, на трасі Київ-Ковель сталася ДТП за участю фури, автобуса та легковика. Троє людей постраждали.
+1
14:00
0
Учора, 1 грудня, ​у Києві сталася смертельна ДТП, винуватцем якої став водій автомобіля "Тойота Ленд Крузер". Ним виявився іноземець, який керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Аварія сталася близько 19.11 на Печерську.
0
16:30
0
У Печерському районі Києва ввечері в п'ятницю, 1 грудня, п'яний водій "Тойоти" виїхав на зустрічну смугу і врізався у легковик "Рено". Внаслідок аварії загинули двоє громадян.
0
00:30
0
Сьогодні, близько 7 ранку, до поліції надійшло повідомлення про автопригоду в селі Ягідне: на автодорозі перекинувся мікроавтобус. Внаслідок ДТП травмувалися люди. Зараз на місці події працюють поліцейські
0
15:50
0
У Києві в середу, 8 листопада, сталася аварія за участю двох автобусів громадського транспорту. Семеро людей постраждали, двоє з них - у лікарні.
+1
13:55
0
​В Києві, на вулиці Велика Васильківська, автомобіль "Тойота Авенсіс" виїхав за межі проїжджої частини й влетів у зупинку з людьми. До місця подій, після отримання повідомлення про ДТП, одразу виїхала слідчо-оперативна група й медики.
0
13:45
0
Водій автомобіля Honda, який на смерть збив військового на блокпості на в'їзді в Київ у ніч на неділю, 22 жовтня, виявився адвокатом.
0
15:35
0
В Бориспольском районе Киевской области легковое авто столкнулось с автобусом. В результате аварии пострадали девять человек.
0
21:20
0
В Киеве водитель на блокпосту сбил военных, одного насмерть. Авария произошла во время комендантского часа, виновника ДТП уже задержали.
0
12:30
0
Известно, что 17-летний мужчина скончался в больнице от полученных в аварии травм. Он был братом 21-летнего водителя Audi, чей автомобиль въехал в автозаправочную станцию и загорелся на Броварском проспекте.
0
19:35
0
​В полиции открыли уголовное производство в результате страшного ​ДТП на АЗС в Киеве на Броварском проспекте.
0
18:10
0
В Броварском районе Киевской области автомобиль Cherry выехал на обочину и столкнулся с деревом. В результате ДТП есть жертва и пострадавшие.
0
20:15
0
Возле блокпоста на выезде из Киева по дороге на Бровары произошло ДТП, в котором погиб военнослужащий Добровольческого формирования территориальной обороны (ТРО).
0
16:10
0
Авария произошла на трассе Киев-Одесса вблизи села Чупыры в Киевской области. На дороге столкнулись легковушка Hyundai и минивэн Renault. В результате ДТП погибли мужчина и женщина, находившиеся в микроавтобусе.
0
16:55
0