Високооплачувані вакансії у Києві: зарплати до 110 тисяч гривень

+2
16:15
Високооплачувані вакансії у Києві: зарплати до 110 тисяч гривень

У столичному центрі зайнятості наразі зареєстровано понад 8 тисяч вакансій. Середня зарплата за ними становить 14 тисяч гривень. Проте є категорії спеціалістів, яким роботодавці готові платити значно більше.

IT-сфера

Лідерами із заробітної плати є фахівці сфери інформаційних технологій. Інженери з програмного забезпечення та спеціалісти з розробки та тестування програмного забезпечення можуть розраховувати на зарплату до 110 тисяч гривень. Інженер-програміст може заробляти до 73 тисяч гривень, інженер інформаційно-комунікаційних систем – до 45 тисяч гривень, а технік-програміст – до 43 тисяч гривень.

Зв'язок

Високо цінується і праця зв'язківців. Інженерам та операторам електрозв'язку пропонують зарплату не менше ніж 43 тисячі гривень.

Охорона здоров'я

До ТОП високооплачуваних вакансій працівників сфери охорони здоров'я входять:

  • лікар-ортопед-травматолог (32 тисячі гривень)
  • фельдшер (26 тисяч гривень)
  • лікар-сурдолог (25 тисяч гривень)

Робочі спеціальності

Висококваліфікованим робітникам роботодавці іноді пропонують гідну заробітну плату. Зокрема, водій автотранспортних засобів може заробляти до 44 тисяч гривень, слюсар – до 40 тисяч гривень, машиніст витягу – до 39 тисяч гривень, верстатник деревообробних верстатів – до 35 тисяч гривень, реставратор металевих конструкцій, електрогазозварювальник та маляр – по 30 тисяч гривень, монтажник – до 25 тисяч гривень.

Технічні спеціальності

Висока зарплата трапляється й у технічних службовців. Організатор зі збуту може заробляти до 38 тисяч гривень, технік-конструктор – до 35 тисяч гривень, менеджер із торгівлі транспортними засобами – до 30 тисяч гривень, інженер-конструктор електроніки – до 27 тисяч гривень.

Зарплатня в Україні

За даними Держстату, середня зарплата у II кварталі 2023 року склала 17 176 гривень, що на 25,2% більше, ніж за аналогічний період 2022 року.

За прогнозом уряду, 2023 року номінальна зарплата становитиме 18 527 гривень, а скоригована на інфляцію зросте на 10,1%.

2024 року зарплата становитиме 21 809 гривень, а скоригована на інфляцію зросте на 8,5%.

Висновки

У Києві є широкий вибір вакансій із гідною заробітною платою. Особливо потрібні фахівці у сфері інформаційних технологій, охорони здоров'я та робочих спеціальностей. Загалом зарплата в Україні зростає, але темпи зростання випереджають інфляцію.

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Інші новини

У Києві від сьогодні, 10 лютого, та по 10 березня буде перекрито рух транспорту ділянкою розв’язки біля Дегтярівського мосту.
Администратор 2 місяця назад 0
Столична влада закликає киян утриматися від купання у водоймах та участі у масових заходах на Водохреще, 6 січня.
Администратор 3 місяця назад 0
Кількість постраждалих внаслідок масованої ракетної атаки росіян на Київ 2 січня зросла до 50 людей.
Администратор 3 місяця назад 0
У деяких маршрутках Києва та області з'явилася можливість безготівкової оплати проїзду.
Администратор 4 місяця назад 0
У Києві існує можливість часткового закриття червоної гілки метро.
Администратор 4 місяця назад 0