Тунель метро "Деміївська" - "Либідська" в Києві зсередини та роботи над ним іззовні. 31.01.2024 HD

Тунель метро "Деміївська" - "Либідська" в Києві зсередини та роботи над ним іззовні. 31.01.2024
00:29:06
Обнаружено блокирование рекламы на сайте

Для существования нашего сайта необходим показ рекламы. Просим отнестись с пониманием и добавить сайт в список исключений вашей программы для блокировки рекламы (AdBlock и другие).

31 січня 2024 року. Київ. Київський метрополітен. «Синя» гілка між станціями «Либідська» та «Деміївська».

8 грудня 2023 року за рекомендацією фахівців НДІ БК було припинено рух потягів на відтинку «синьої гілки» метро через те, що наприкінці листопада 2023 року в правому перегонному тунелі між станціями «Либідська» та «Деміївська» (напрямок руху на «Либідську») були виявлені тріщини в оправі, крізь які до тунелю потрапляла вода з піском. 13 грудня організовано «човниковий» рух потягів між «Деміївською» та «Теремками», а дістатися до решти гілки на «Либідську» стало можливо посиленим наземним транспортом. При цьому всі 6 станцій продовжують використовувати, як бомбосховища.

На сьогодні пісок в аварійний тунель не потрапляє. В ньому змонтовані тимчасові підпірні конструкції протяжністю 72 метри, які мають запобігти деформаціям тунелю під час розбирання його 27-метрової ділянки. Роботи виконують працівники ГК «АВТОСТРАДА». На поверхні землі над тунелем триває підготовка до заміни у відкритий спосіб пошкодженої його частини на монолітну. Також планують посилити зсередини 20+27 метрів тунелю в обидва боки від нової ділянки.

Розчищений від торгових павільйонів та спланований майданчик, завершується перенесення інженерних мереж, розпочали бетонувати монолітну розподільчу плиту над та обабіч тунелю для роботи бурової з влаштування стіни в ґрунті з буросікучих паль для майбутнього котловану. На сьогодні терміни завершення робіт: літо-осінь 2024 року.

Таймінг відео:

  • 0:00 — Intro
  • 0:57 — В правому «аварійному» тунелі між «Деміївською» та «Либідською»
  • 25:51 — В лівому тунелі
  • 32:48 — На поверхні над тунелем: тривають підготовчі роботи
  • 53:26 — Розбираємо чергову «зраду» про терміни ремонту
  • 01:00:10 — Заключне слово, подяки, фото-галерея

Новини на цю тему

У Києві існує можливість часткового закриття червоної гілки метро. Це пов'язано з аварійним станом мосту Метро, який сполучає лівий та правий береги Дніпра.
+1
13:10
0
У Києві через ремонт закриють ще дві станції метро на "синій" гілці. Ремонт розпочнеться ще на одній ділянці Оболонсько-Теремківської лінії столичної підземки. Про це повідомив заступник начальника КП "Київський метрополітен" Дмитро Пінчук.
+1
16:00
0
У Києві відзавтра, 13 грудня, запустять "човниковий" рух поїздів метро на Оболонсько-Теремківській лінії на ділянках закритих на ремонт станцій. Оприлюднено розклад руху у підземці.
+1
23:30
0
Станцію метро "Олімпійська" у Києві, яка не входить до переліку закритих шести станцій, починає підтоплювати водою.
0
16:25
0
​Шість станцій на синій гілці метро, які закрили на ремонт через розгерметизацію тунелю та підтоплення перегону, продовжать працювати як укриття на випадок повітряних тривог. Проте їх заздалегідь перевірять на безпеку.
0
16:35
0
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...